خبرچین

خبرچین مرجعی برای آموزش بلاکچین و ارزهای دیجیتال است.

خبرچین

خبرچین مرجعی برای آموزش بلاکچین و ارزهای دیجیتال است.


تیم خبرچین به عنوان یک رسانه تخصصی در حوزه ارزهای دیجیتال از سال 1396 فعالیت خود را آغاز کرد. هدف ما کمک به آشنایی مردم با فناوری‌های جدیدی مثل بیت‌کوین، بلاکچین و ارزهای دیجیتال هست و در این راه سعی می‌کنیم تا پروژه‌های کلاهبرداری را هم به شما معرفی کنیم. ما در سایت خبرچین و شبکه‌های اجتماعی دیگرمان سعی میکنیم تا با آموزش ساده مفاهیم پایه و اصولی ارزهای دیجیتال و بیت‌کوین به شما در برداشتن اولین قدم‌هایتان کمک کنیم.

  • ۰
  • ۰

 

عنوان

کریپتوکارنسی چیست؟

  مبنای وجودی رمز ارز، ریاضیات و علوم کامپیوتر است که برای امنیت اطلاعات و انتقال پول مورد استفاده قرار گرفته است. در واقع، رمز ارزها یک رشته کد هستند که بر روی یک دفتر عمومی مشترک ثبت می­‌شوند. به این دفتر ثبت عمومی، بلاک چین گفته می‌شود که سوابق کل تراکنش‌ها را از روز اول ثبت می­‌کند و به صورت مداوم به روزرسانی می­‌شود. هر بار که ماینرها معادلات پیچیده ریاضی را حل می‌­کنند، یک بلاک به بلاک چین در شبکه اضافه می‌­شود.

یک رمز ارز مانند بیت کوین از شبکه‌ای همتا تشکیل شده است ( شبکه همتا به همتا) و هیچ واسطه­‌ای (مانند بانک‌­ها) در این شبکه وجود ندارد. هر همتا، گذشته و سابقه­ همه­‌ی معاملات ثبت شده در خود نگه می‌دارد؛ بنابراین تراز هر حسابی هم در آن موجود است. هر معامله مانند فایلی است که شامل اطلاعات زیر می‌شود:

شما N عدد بیت کوین به شخص دیگری داده اید و توسط کلید خصوصی آن شخص هم امضا شده است. بعد از امضا، معامله در شبکه منتشر می‌­شود و به این شکل، بیت کوین از شخصی به شخص دیگری فرستاده می­‌شود. این همان تکنولوژی پایه‌­ای P2P است. معامله خیلی فوری و سریع در تمام شبکه شناسایی می‌شود، اما تأیید پس از مدت زمان خاصی صورت می­‌گیرد.

رمز ارزها همانند دلار و ریال پول هایی هستند که با ساز و کار مختلفی ایجاد و توزیع می شوند. روش های مختلفی برای اضافه کردن یک ارز جدید به بازار هست اما در این بین سه روش استخراج  (Mining)، ایردراپ  (Airdrop)و عرضه اولیه کوین (ICO) رایج تر از بقیه هستند. در اینجا به طور مختصر با هر سه روش ذکر شده آشنا خواهیم شد، در مقالات آینده به طور مفصل به آنها می پردازیم.

استخراج: زمانی که قدرت پردازش پردازنده ی خود را در اختیار شبکه قرار خواهیم داد در ازای آن پولی به کیف پول ریخته می شود این عمل را استخراج می نامند.

ایردراپ: به دریافت رمز ارز به صورت مجانی گفته می شود. البته این مجانی بودن برای همه نیست و تحت شرایط خاصی انجام می شود برای مثال یک شرکت می خواهد یک سری از رمز ارز های خود را وارد بازار کند و بین کاربران خودش پخش کند اما شروطی و قوانینی برای این انتقال تعیین می کند.

عرضه اولیه کوین: فرض کنید یک شرکت می خواهد در بازار ارزهای دیجیتال شروع به فعالیت کند، این شرکت برای تأمین سرمایه و عملی کردن این پروژه به سرمایه گذارانی احتیاج دارد و این افراد را با استفاده از فروش رمز ارز خود با قیمت اولیه جذب خواهد کرد. به این عمل عرضه اولیه کوین گفته می شود.

 

جمع بندی

در دوره رایگان آموزش ارزهای دیجیتال اشاره کردیم که کریپتوکارنسی نوعی ارز دیجیتال غیرمتمرکز که بر بستر بلاک چین و در نهایت اینترنت کار می‌کند. رمز ارزها از طرف هیچ نهادی کنترل نمی‌شوند و مبادلات در اون کاملا همتا به همتا خواهد بود. این یعنی هیج شخص ثالثی حین معامله برای رفع نیازها وجود ندارد. رمز ارز مطمئنا دارای مزایای بالقوه‌ای است، اما اشکالات خود را دارد که جامعه کریپتو در تلاش برای رفع این ایرادات است.

ایران و صرافی بایننس

بایننس در وبسایت خود اشاره ای به کشور های پشتیبانی شده توسط پلتفرمشان نکرده است، اما به صراحت بیان کرده است که تمایلی برای میزبانی از کشور هایی که شامل تحریم هستند، ندارد. در نتیجه کشور ایران هم شامل این ممنوعیت قرار می‌گیرد. اما راهکارهایی وجود دارد که کاربران ایرانی می توانند بدون مشکل مشغول به ترید کردن در صرافی بایننس شوند که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت.

البته این نکته را در نظر داشته باشید که در صورت عدم آگاهی کافی از دانش تحلیل تکنیکال یا ارتباط نداشتن شما با افراد متخصص در این حوزه ممکن است حضور سرمایه شما را در بازار ارزهای دیجیتال با ریسک بالایی همراه کند. 

چگونه در صرافی بایننس بن نشویم :

اگر در ایران هستید و می خواهید با بایننس کار کنید باید نکاتی را جهت بن نشدن رعایت نمایید. اول این که هرگز با آی پی (IP) ایران وارد اپلیکیشن بایننس نشوید بهتر است با استفاده از یک وی پی ان (VPN) با آی پی ثابت به اپلیکیشن متصل شوید.

توجه داشته باشید که آی پی، وی پی ان روی کشورهایی نظیر آمریکا یا آلمان نباشد زیرا این کشورها با قوانین سختگیرانه ای که برای استفاده از صرافی های دیجیتال وضع کردند، کار را برای شما سخت می کنند. از آی پی کشورهای نظیر ترکیه استفاده کنید.

هرگز هنگام استفاده از اپلیکیشن بایننس لوکیشن خود را روشن نکنید و اجازه دسترسی به لوکیشن را به اپلیکیشن ندهید.

در زمان ثبت نام و نصب اپلیکیشن در قسمت تنظیمات گوشی موقعیت زمانی گوشی را به جایی غیر از ایران تغییر دهید و در آخر بایننس از شما می خواهد که احراز هویت دو مرحله ای حساب خود را فعال کنید که این یک سد امنیتی قوی برای حفاظت از کاربران است، برای این قسمت هرگز شماره تلفنی را با پیش شماره ایران ثبت نکنید و به جای آن از «google authenticator  » استفاده کنید.

در آخر لازم به ذکر است که همه این اقدامات ممکن است ریسک بن شدن اکانت شما را کم کند اما این ریسک هرگز به صفر نمی‌رسد. در صورت مسدود شدن هم کسانی بودند که بعد از بلاک شدن اکانت شان به وسیله پیام دادن به قسمت پشتیبانی بایننس توانستند که دارایی خودشان را پس بگیرند.

در قسمت های بعدی مقاله با نصب و طرز کار با اپلیکیشن بایننس آشنا می شویم.... کلیک کنید....

  • ۰۰/۰۳/۰۲
  • خبرچین khabarchain

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی