خبرچین

خبرچین مرجعی برای آموزش بلاکچین و ارزهای دیجیتال است.

خبرچین

خبرچین مرجعی برای آموزش بلاکچین و ارزهای دیجیتال است.


تیم خبرچین به عنوان یک رسانه تخصصی در حوزه ارزهای دیجیتال از سال 1396 فعالیت خود را آغاز کرد. هدف ما کمک به آشنایی مردم با فناوری‌های جدیدی مثل بیت‌کوین، بلاکچین و ارزهای دیجیتال هست و در این راه سعی می‌کنیم تا پروژه‌های کلاهبرداری را هم به شما معرفی کنیم. ما در سایت خبرچین و شبکه‌های اجتماعی دیگرمان سعی میکنیم تا با آموزش ساده مفاهیم پایه و اصولی ارزهای دیجیتال و بیت‌کوین به شما در برداشتن اولین قدم‌هایتان کمک کنیم.

  • ۰
  • ۰

ارزهای دیجیتال به دارایی‌هایی گفته می‌شود که کلا ماهیت فیزیکی ندارند. این نوع ارزها برای معاملات الکترونیکی و در بستر اینترنت استفاده می‌شوند. بعضی از ارزهای دیجیتال توسط دولت‌ها و سازمان‌ها کنترل می‌شوند (مثل ارزهای وب‌مانی و پی‌پال)، اما بعضی دیگر کنترل‌نشده هستند و دولت هیج‌گونه دخالتی در آن نمی‌تواند داشته باشد. به این نوع ارزها رمز ارز یا کریپتوکارنسی گفته می‌شود، که برای امنیت بیشتر آن‌ها از معاملات رمزنگاری‌شده استفاده می‌کنند (مثل بیت کوین که ارزی کنترل‌نشده است).

ارزهای دیجیتال(ویکی پدیا) برای انتقال وجه آسان در معاملات بین المللی استفاده می‌شوند، در عوض ارزهای معمولی مثل سکه و اسکناس روشی تقریبا کهنه برای انجام معاملات جهانی محسوب می‌ شوند. نام دیگر ارزهای دیجیتال؛ پول الکترونیکی، ارز مجازی، ارز الکترونیکی یا پول سایبری هست.

به یاد داشته باشیم که، رمز ارزها نوعی ارز دیجیتال هستند اما هر ارز دیجیتال نمی‌تواند یک رمز ارز باشد.

تاریخچه رمز ارز

تاریخچه رمز ارزها

ارز‎های دیجیتال مدت ها پیش از این که نخستین ارز مجازی به وجود بیاید، به عنوان یک ساختار تئوریک وجود داشت تا بتواند جایگزینی برای مدل فعلی مبادلات و پول های رایج بشود. در ابتدای دهه ۸۰ میلادی یک رمزنگار آمریکایی با نام David Chaumالگوریتمی را با نام “blinding” طراحی کرد که در رمز گذاری مدرن وب امروزی نیز بعنوان هسته مرکزی بکار گرفته می شود. این الگوریتم فضایی امن و غیرقابل ردگیری برای انتقال پول بین طرفین معامله را فراهم میکرد و یک پول الکترونیکی با نام blinded money برای انتقالات استفاده می شد.

پدید آمدن رمز ارز به حدود یک دهه ی پیش حدود سال ۲۰۰۸- ۲۰۰۷ میلادی برمی گردد. آنچه در طول این سالها در بریتانیا و ایالت متحده آمریکا رخ داد که به بحران عظیم مشهور است، نشانگر نوعی ناکارآمدی در فعالیت نهادهای مالی این کشورها و البته قوانین و مقررات آنها بود. اصولا این بحران با حاد شدن بحران مسکن در آمریکا آغاز شد که در آخر به بدهکاری عموم مردم آمریکا به نظام بانکی و ورشکستگی چند بانک بزرگ منجر شد. دولت این کشورها به منظور جلوگیری از فروپاشی نظام مالی خود و در پشتیبانی از نهادهای مالی در شرف ورشکستگی نسبت به افزایش نقدینگی و تولید پول بی پشتوانه اقدام کردند و عاقبت حجم نقدینگی آنقدر بالا رفت که اعتماد عمومی مردم به ارز رایج آن دولت ها در معرض خطر قرار گرفت؛ چون یکی از مهم ترین خصوصیت های پول، محدودیت عرضه ی آن است.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید دوره رایگان آموزش ارزهای دیجیتال را ثبت نام کنید.(خودت ترید کن)

  • ۰۰/۰۲/۲۱
  • خبرچین khabarchain

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی